Header reframingstudio people

RDDImpact 'de onderstromen'

Het is de tweede uitgave in een serie online specials waarin  RDDI belangrijke thema’s rond de informatiehuishouding van het Rijk centraal zet. Deze tweede editie gaat over de onderstromen uit het Rapport: De informatiehuishouding van het Rijk in 2030.

We nemen een duik in hoofdstuk 1 van het rapport over de onderstromen in de maatschappij die impact hebben op de overheid en haar informatie. We herhalen daarbij niet alleen wat al in het onderzoeksrapport staat en verbinden dit met visies van wetenschappers en met ontwikkelingen in het hier en nu.

Wat vind je in het e-zine?

Een artikel door journalist Karina Meerman. Interviews met onder andere Rijksarchivaris Marens Engelhard, tech-minimalist Kia Kamgar, digitaal strateeg Maike Klip, gedragswetenschapper Guido Rijnja en sociaal psycholoog en senior adviseur bij de Raad voor het Openbaar Bestuur Jasper Zuure. Verder neemt socioloog en schrijver Christien Brinkgreve een duik in de onderstromen. En tenslotte een onderstromen infographic en enkele tips van collega’s voor het omgaan met de toegenomen hoeveelheid informatie.

We wensen je veel plezier met het lezen!