Werken bij RDDI

RDDI ondersteunt ministeries en uitvoeringsorganisaties binnen het Rijk om alle digitale informatie waarmee we werken goed vindbaar en duurzaam toegankelijk te maken. Dit is belangrijk werk én actueel, nu onze samenleving en de overheid steeds digitaler worden. Samen met experts zoeken wij naar praktische tools en duurzame oplossingen.

Ons programma leeft en groeit. Kun en wil jij ons helpen? Denk je dat wij jouw expertise goed kunnen gebruiken? Solliciteer dan op één van de vacatures.

Vacatures

Proactieve adviseur leren & ontwikkelen

Wil je werken aan een transparante overheid waar informatie betrouwbaar, goed geordend en openbaar is? Snap je dat informatieprofessionals binnen het Rijk daar een cruciale rol in spelen en wil jij je kennis en kunde inzetten om die groep zich optimaal te laten ontwikkelen? Wil je bovendien werken in een team van slimme, gedreven en aardige collega’s? Dan vind je hier je ideale baan.

Lees verder via Werken voor Nederland

Clustercoördinator Proces & Techniek

RDDI is op zoek naar een clustercoördinator Proces & Techniek. Deze geeft leiding aan een team van 20 tot 25 personen. Het cluster kent een projecten- en een implementatiekolom. De projecten- en implementatieteams bestaan uit een projectleider of implementatiemanager, één of twee (senior) adviseurs en een projectsecretaris.

Lees verder via de Mobiliteitsbank

Senior Projectadviseurs cluster Proces & Techniek

Het Cluster Proces & Techniek van RDDI is op zoek naar twee senior projectadviseurs. Deze projectadviseurs hebben ervaring met complexe projecten, waardoor ze in staat zijn disciplines zoals informatiebeheer/ICT, gedrag, communicatie en beleid met elkaar te verbinden.

Lees verder via de Mobiliteitsbank

Projectsecretaris proces en techniek

De manier waarop we als overheid onze informatiehuishouding organiseren, heeft direct invloed op hoe de samenleving ons werk ervaart. Als projectsecretaris proces en techniek bij het Rijksprogramma voor Duurzame Digitale Informatiehuishouding in Den Haag lever je daar een belangrijke bijdrage aan. Je legt verbindingen, onderhoudt contacten en ondersteunt projecten die ertoe doen.

Lees verder via de Mobiliteitsbank

Proactieve adviseur leren & ontwikkelen

Informatieprofessionals binnen het Rijk kunnen sinds eind 2021 terecht in het Leerhuis Informatiehuishouding om zowel formeel te leren als informeel zich verder te ontwikkelen. Het Leerhuis is zelf nog volop in ontwikkeling. We werken hard aan een passend aanbod van opleidingen en webinars, aan tools die het informeel leren faciliteren en tegelijkertijd verkennen we waar binnen het Rijk het Leerhuis structureel in beheer kan worden genomen. Wij zoeken twee collega's die mee gaan werken aan de verdere bouw van het Leerhuis.

Lees verder via de Mobiliteitsbank