Toegankelijkheidsverklaring

RDDI wil zo snel mogelijk volledig voldoen aan de toegankelijkheidseisen van DigiToegankelijk.nl op niveau AA. Voldoen aan deze standaard maakt onze websites gebruiksvriendelijker en beter toegankelijk.

Aanpak om de toegankelijkheid van onze website te bevorderen

  • Expertise werknemers: Onze redactie kent de toegankelijkheidseisen en past deze consequent toe.
  • Interne controle vóór publicatie: onze redactie toetst vóór publicatie de content op toegankelijkheid.
  • Periodieke interne controle: Onze redactie voert periodiek tussentijdse controles uit op de content.
  • Onderzoek: Onafhankelijke deskundigen toetsen (onderdelen van) onze website op toegankelijkheid. Gevonden knelpunten lossen wij duurzaam op.

Toegankelijkheidsregister

De toegankelijkheidsverklaring van RDDI staat in het register van toegankelijkheidsverklaringen van DigiToegankelijk/Logius.

Status toegankelijkheid: B, voldoet gedeeltelijk

PDF-documenten

De WCAG-richtlijnen stellen hoge eisen aan pdf's. Wij laten pdf's webtoegankelijk opmaken. Maar wij kunnen op dit moment niet garanderen dat alle pdf's op deze website inderdaad aan deze richtlijnen voldoen. Kunt u een pdf-bestand op deze website niet lezen? Laat het ons dan weten.

Probleem met de toegankelijkheid van deze website?

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Neem dan contact op. Wij helpen u graag!

Platform Rijksoverheid Online

Deze website gebruikt een gemeenschappelijk platform (Platform Rijksoverheid Online) die aan de functioneel-technische eisen van de Webrichtlijnen voldoet.