11 september Paneldiscussie 'Future lab: zo krijgt de overheid de informatie op orde!'

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Digital only

Verleden jaar heeft de Reframing Studio een toekomstverkenning gedaan en gebundeld in het rapport 'De informatiehuishouding van het Rijk in 2030'. Maar ja, hoe breng je deze inzichten in de praktijk? Om die stap te zetten heeft de Future Lab een aantal sessies georganiseerd waaronder een paneldiscussie tijdens het iBestuur Congres.

Zo krijgt de overheid de informatie op orde!

Paneldiscussie

Tijdens het iBestuur congres gaan Lourens Visser, Marianne van den Boogaart, Gerdine Keijzer-Baldé en Aart van der Vlist (CIO's Rijk, AZ, EZK en UWV) met elkaar in gesprek over onder andere de informatiehuishouding van de toekomst. Welke kansen en mogelijkheden zien zij voor hun eigen organisatie? En op welke manier gaan ze de gedane aanbevelingen toepassen?

Irma Walraven zal het gesprek in goede banen leiden en steeds de panelleden vragen om concrete en praktische ideeën en voorbeelden.