Tweede fase Europese aanbesteding (Web-) archivering afgerond

Dienst Publiek en Communicatie (DPC), IUC Communicatie, heeft op 17 december 2020 ‘voorlopig’ de tweede fase afgerond van de Europese aanbesteding (Web-) Archivering. De aanbesteding is bedoeld voor het contracteren van een dienstverlener voor (web-)archivering.

De tweede fase van de aanbesteding - het uitvoeren van een Proof of Concept - heeft er vooralsnog toe geleid dat de dienstverlener GW Cross Media zal worden uitgenodigd om een daadwerkelijke inschrijving te doen.

In de loop van januari 2021 zal het Beschrijvend document verstuurd worden en de inschrijving wordt verwacht in de loop van maart 2021 (fase 3). Na afstemming, gesprekken en de ontwikkeling van een aantal onderdelen van de dienstverlening (fase 4) kan aansluitend worden overgegaan tot contractondertekening.

De verwachte ingangsdatum van de (raam)overeenkomst is ongeveer 1 juni 2021, waarna eerst een implementatieperiode zal starten die uiterlijk zal duren tot 31 december 2021. De implementatiemanager is inmiddels begonnen met voorbereidende werkzaamheden.

Neem voor meer informatie contact op met de afdeling Traffic van DPC.