Werksessie Future Lab: informatiehoudingen en het frame

Op de werkconferentie Open op Orde konden aanwezige wetenschappers, docenten uit het hoger onderwijs en ambtenaren deelnemen aan de Future Lab werksessie over de informatiehoudingen onder leiding van de Reframers van de Reframing Studio. 

Vergroot afbeelding Deelnemers van de werksessie zijn interactief bezig met het frame van informatiehoudingen groot op de vloer geplakt.
Beeld: ©Ministerie OCW

Met het frame van informatiehoudingen groot op de vloer geplakt gingen deelnemers interactief aan de slag om de toekomst van de informatiehuishouding verder te verkennen. In groepen werd dieper in gegaan op de informatiehoudingen die we richting de toekomst verder moeten vergaren en deelden we met elkaar onze nieuwe inzichten. De deelnemers verkenden waarmee we moeten beginnen en waarmee we moeten stoppen richting de informatiehuishouding van de toekomst en welke belemmeringen er zijn om die veranderingen te bewerkstelligen.

Het was een nuttige en leuke exercitie. Deelnemers gaven aan dat het frame van informatiehoudingen houvast geeft om met de toekomst van de informatiehuishouding aan de slag te gaan en borgt dat er vanuit verschillende perspectieven wordt gekeken naar de vraagstukken van de toekomst.

Meer informatie of contact via: t.k.manuschevichviaux@minocw.nl.