1 juli ontbijtbijeenkomst ‘De waarde van de informatiehuishouding voor goed bestuur’

Informatiehuishouding is met de snel digitaliserende samenleving en de nieuwe verkiezingen voor de Tweede Kamer in de startblokken, zeer actueel. Staat de waarheidsvinding onder druk? En is de overheid in staat de privacy van burgers te beschermen in een steeds meer datagestuurde samenleving? En wat vraagt dit van de informatiehouding van ambtenaren?

Op 1 juli aanstaande organiseren iBestuur en RDDI de eerder in april geplande ontbijtbijeenkomst alsnog, in een hybride vorm.

Live, opgenomen vanuit Nieuwspoort, met een bijzondere groep sprekers: Marjan Hammersma (secretaris-generaal OCW) Chris van Dam (lid Tweede Kamer voor het CDA) Marleen Stikker (Waag), Katrien Termeer (SER), Sander Klous (big-dataprofessor) en Charles Juergens (hoogleraar archiefwetenschappen). De ochtend staat onder leiding van Ruben Maes. En jij kan er online bij zijn!


Wat:                    Live stream ontbijtbijeenkomst
Wanneer:          Woensdag 1 juli van 9.00 – 9.45 uur
Waar:                 Thuis achter je laptop, telefoon of iPad

Na aanmelding ontvang je op 1 juli tussen 8:00 en 8:30 uur een e-mail met een link naar het online debat. Graag tot 1 juli!

Eerst meer lezen? Bekijk dan het project Future Lab en de toekomstverkenning ‘De informatiehuishouding van Rijk in 2030’.