01 juli Leerhuis Summer School

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd -
  • Locatie Op locatie en online

De zon schijnt, alles staat in bloei, de dagen duren lekker lang en er is eindelijk rust en ruimte op kantoor: de zomerperiode is de perfecte tijd om te werken aan je persoonlijke groei in informatiehuishouding en informatiebeheer. Met de Summer School van het Leerhuis Informatiehuishouding!

Deze zomer organiseert het Leerhuis de eerste edities van de cursussen Introductie Generatieve AI-tools en Introductie Prompt engineering. In 1,5 uur maak je kennis met generatieve AI. Je leert onder meer hoe je effectief gebruik maakt van AI en welke mogelijkheden en beperkingen er zijn.

Daarnaast vinden informatieprofessionals in de Summer School ook nog de cursussen AI en documentbeheer, Marketing binnen Informatiehuishouding en de Basiscursus digitaal informatiebeheer. Interessant voor iedereen is de cursus Creatief denken. 

Van e-learnings tot podcasts

Naast het cursusaanbod kun je ook verschillende e-learnings volgen. Er is zowel rijksbreed aanbod als specifiek aanbod voor informatieprofessionals en leidinggevenden. Zo kun je je als informatieprofessional aanmelden voor de e-learning Archiveren by Design en als leidinggevende voor de e-learning Actieve openbaarmaking.

Liever lekker luisterend leren? In de podcast-serie over 'De veranderende rol van de informatieprofessional' komen deze zomer 4 nieuwe podcast-afleveringen over gedragsverandering. Hierin vertellen verschillende gedragsdeskundigen over hoe je gedrag rondom omgaan met informatie kunt beïnvloeden.

Meer informatie

Meer weten over de Summer School 2024? Bekijk het volledige aanbod!