20 juni Od Kennissessie 2024

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie The Colour Kitchen, Utrecht

Pr. Christinalaan 1

Zet in mijn agenda

Het is duidelijk dat veranderende wetgeving haar stempel drukt op de informatiehuishouding. Wat betekent dit voor de dagelijkse praktijk van informatieprofessionals? De derde editie van de Od Kennissessie ‘Informatiewetten vertaald naar de praktijk’ gaat met presentaties, workshops en discussies uitgebreid in op de weerbarstige relatie tussen wet- en regelgeving en duurzaam toegankelijke informatie. En RDDI en het Leerhuis Informatiehuishouding zijn er natuurlijk bij.

RDDI verzorgt onder meer de workshops ‘Aan de slag met Informatiehuishouding’ en ‘Informatie actief openbaar maken’ en de sessie ‘Beleid en uitvoering van chatberichtenarchivering bij het Rijk. Hoe werkt dat?’. Daarnaast neemt plaatsvervangend directeur van RDDI Hella Borking deel aan de paneldiscussie over de gedragscomponent aan verandering. Het Leerhuis Informatiehuishouding is aanwezig met de workshop ‘Strategische vragen achter informatiewetten’ door Layla Hassan.

Bekijk hier het volledige overzicht >

Bekijk het complete programma, dat telkens wordt geupdatet, op de website van Od. Daar kun je je ook aanmelden.