27 mei Open Gov Week 2024

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Digitaal en op locatie

Van 27 tot en met 31 mei is het Open Gov Week. Dit is een internationale week in het teken van het belang van Open Overheid. Overheden, maatschappelijke organisaties en inwoners komen bij elkaar om oplossingen te bedenken, kennis te delen en elkaar te inspireren.

Open Gov Week is een initiatief van het Open Government Partnership (OGP). Nederland is lid van het OGP en stelt in het kader van haar lidmaatschap het Actieplan Open Overheid op. En omdat een open overheid niet mogelijk is zonder (IHH-)professionals die weten hoe ze moeten omgaan met overheidsinformatie en hoe ze hun informatie moeten beheren, organiseert het Leerhuis Informatiehuishouding deze week allerlei activiteiten. Daarover lees je meer op de website van het Leerhuis.

Lees meer over het complete programma tijdens de Open Gov Week op de website van het programma Open Overheid.