21 september Open Donderdag bij Nationaal Archief

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Bij het Nationaal Archief in Den Haag

Het Nationaal Archief is gevestigd op het Prins Willem-Alexanderhof 20 in Den Haag en is vrij te betreden. Er is geen Rijkspas nodig om aan te sluiten bij de borrel. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De Open Donderdagen zijn netwerkborrels voor iedereen binnen en buiten de overheid die zich bezighoudt met informatiehuishouding voor een open en transparante overheid. Het versterken van het netwerk en uitwisselen van ideeën staat centraal.

Zet de Open Donderdag in je agenda!

De Regeringscommissaris Informatiehuishouding is samen met het Nationaal Archief gestart met een reeks netwerkborrels; de Open Donderdagen. Het doel van deze borrels is om de verschillende informatieprofessionals binnen en buiten de overheid een plek van samenkomst te geven. Hier kunnen zij op een informele manier kennismaken, ideeën uitwisselen en offline een connectie maken.

Check de Open Donderdagen op de website van de Regeringscommissaris Informatiehuishouding