01 november Maand van het digitaal erfgoed

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Locatie Divers

De Maand van het digitaal erfgoed is het event voor en door Nederlandse organisaties op het gebied van cultuur, erfgoed, onderwijs en onderzoek. Samen presenteren zij de vakontwikkelingen op locatie en online.

Een maand vol kennis en inspiratie

De afgelopen jaren hebben we veel stappen gezet in de digitalisering van cultuur en erfgoed. De Maand van het digitaal erfgoed is een mooi moment om de resultaten te delen en om vooruit te kijken naar de kansen die er liggen.

Welke tools kun je gebruiken om digitale collecties naar het publiek te brengen? Wat zijn de geleerde lessen van collega’s? En hoe kun je die in je eigen praktijk toepassen? Volg workshops, lezingen en symposia die netwerkpartners organiseren en laat je inspireren voor je plannen voor 2022.

Bekijk het programma op de website van Netwerk Digitaal Erfgoed.

Voor wie?

De Maand van het Digitaal Erfgoed is er voor alle professionals en vrijwilligers binnen de erfgoedsector, de ontwerpsector, digitale cultuur en podiumkunsten.