Onze ambassadeurs

Nieuwe vaardigheden leren is één van de functies van het Leerhuis. Hier zijn opleidingen en cursussen te volgen om als persoon, maar ook als werknemer, te ontwikkelen. Als ambassadeur draag je bij aan het creëren van zichtbaarheid en bekendheid van het Leerhuis. Met hun inzet brengen ze het succes over op hun collega’s, hierdoor kunnen veel rijksmedewerkers gebruik maken van het opleidingen- en cursusaanbod.

Het Leerhuis heeft een aantal enthousiaste ambassadeurs. Maak hieronder kennis met onze ambassadeurs of geef jezelf op!

Meer weten? Mail ons via leerhuisihh@minocw.nl.

Community leerhuis IHH

Elkaar ontmoeten en van elkaar leren is een van de functies van het Leerhuis. Er is enorm veel kennis en ervaring beschikbaar in ons vakgebied. Door middel van het opzetten van een community specifiek voor informatieprofessionals bij de Rijksoverheid, willen we het delen van die kennis en ervaring faciliteren. Wij gebruiken hiervoor een gebruiksvriendelijk en toegankelijk platform dat uitnodigt om actief kennis en ervaringen te delen en op te halen. Met als doel de professionele ontwikkeling van alle collega’s en daarmee het vakgebied. Momenteel wordt dit gefaciliteerd door KIA.

Het Leerhuis sluit ook aan bij bestaande communities zoals KIA, Breed en de KNVI.

Wil je actief bijdragen aan het levend maken en houden van de community of heb je wensen of suggesties? Mail naar s.p.boerma@minocw.nl.

Word ook ambassadeur

Wil je ambassadeur worden? Vul dan onderstaand formulier in.

Word ook ambassadeur

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw aanmelding te kunnen verwerken. Daarnaast kunnen wij uw gegevens gebruiken om ambassadeur gerelateerde informatie te verstrekken. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)