e-Learnings

Leer je graag in je eigen tijd, tempo en op je eigen plek? Volg dan een e-learning. De e-learnings van het leerhuis staan op deze pagina.

e-Learnings

In je eigen tijd en op je eigen plek werken aan het opdoen van nieuwe kennis en inzichten is voor veel van ons een aantrekkelijke methode. Daarom bieden we in het Leerhuis ook de optie om e-learnings te doorlopen. Gewoon wanneer het jou uitkomt!

Aanmelden voor de e-learinings voor informatieprofessionals doe je door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Indien je meerdere e-learnings wilt volgen hoef je maar één keer het formulier in te vullen, noteer daarvoor direct de namen van de gewenste e-learnings in het formulier. Na je aanmelding wordt er een account aangemaakt en vervolgens kan je zelfstandig aan de slag met het aanbod.

Aanmelden voor de e-learning voor rijksmedewerkers en leidinggevenden doe je door direct te navigeren naar RADIO en daar een account aan te maken. Vervolgens kan je zelfstandig aan de slag met het aanbod.

Aanbod e-Learnings voor informatieprofessionals

Aanbod e-learnings voor rijksmedewerkers en leidinggevenden

Aanmelden informatieprofessionals

Aanmelden e-learning voor Informatie professionals

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens voor uw aanmelding en communicatie daarna. Zoals hieronder vermeld worden uw gegevens na uiterlijk 3 maanden verwijderd. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld

Akkoordverklaring(verplicht)

Let op: Helaas moeten wij melden dat de opleidingsactiviteiten van het Leerhuis Informatiehuishouding exclusief voor medewerkers van de Rijksoverheid zijn. De financiering van het Leerhuis komt uit het Open op Orde programma en is gebaseerd op een bepaald aantal Informatieprofessionals bij Rijksoverheidsorganisaties.
Er zijn een aantal uitzonderingen. De activiteiten die we samen met het Nationaal Archief doen ('Leerexpedities' en ‘Informatiebeheer ontmoet…’) zijn wel voor iedereen toegankelijk omdat het NA wel voor alle overheden werkt. Houd hiervoor de website in de gaten, nieuwe uitvoeringen daarvan komen gedurende het jaar online.