Breed leeraanbod deze zomer in de Summer School 2023

De zomerperiode is weer aangebroken. Dat betekent niet dat jouw persoonlijke ontwikkeling als informatieprofessional en groei binnen ons vakgebied stil hoeft te staan! Met het Summer School programma van het Leerhuis hoef jij je deze zomer niet te vervelen.

Vergroot afbeelding man les laptop leerhuis
Beeld: ©RDDI

Aanbod met podcast, e-learnings en meer

Met het Summer School programma van het Leerhuis is er altijd een leeractiviteit die bij jou past. Van cursussen en e-learnings tot podcast afleveringen, het Leerhuis biedt een breed scala aan ideale leeractiviteiten voor deze zomerperiode. Zo zorgen we ervoor dat je kunt blijven investeren in jezelf en ons vakgebied.

Laat je meeslepen door verhalen van mede-experts met de podcast 'De veranderende rol van informatieprofessionals'  of luister tijdens het opruimen naar de Leerhuis Top 40, een playlist vol met liedjes die te maken hebben met het omgaan met informatie.

Check de Summer School

Een ding is zeker, je hoeft deze zomer niet stil te zitten! Waar ga jij deze zomer mee aan de slag? Bekijk het volledige zomer aanbod op de Summer School pagina!