Laat F12 je helpen, dan is goed opslaan zo gedaan

Wil jij ook tijd besparen, een behulpzame collega zijn en bijdragen aan een Open Overheid? Laat F12 je dan nu helpen met het goed opslaan van jouw documenten!

Campagne met F12

F12 staat centraal in de campagne ‘Goed opslaan is zo gedaan’ van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Deze campagne met F12 in de hoofdrol is in het leven geroepen om de Rijksmedewerkers te ondersteunen bij een goede informatiehuishouding. Uit een onderzoek blijkt namelijk dat 1 op de 3 Rijksmedewerkers het (heel) moeilijk vindt op documenten goed op te slaan in het DMS systeem. En wist je dat je met het direct goed opslaan van documenten 37 minuten per dag kan besparen? Dat is drie en een halve week per jaar! 

Toolkit

Ga dus samen met F12 aan de slag met de materialen uit de toolkit zodat alle documenten goed worden opgeslagen in jullie DMS systeem. Zo dragen we allemaal bij aan een Open Overheid. De materialen in de toolkit worden de komende tijd verder aangevuld, maar download er alvast de infographic met een handig stappenplan. Hiermee is goed opslaan zo gedaan!