RDDI lanceert animatie over informatieThuishouding

Veel mensen werken momenteel vanuit huis. Je werkt met belangrijke informatie, die je goed en veilig moet bewaren.

Vergroot afbeelding
Beeld: ©RDDI / BroekhuizenWirtz

Door nu goed te bewaren, besparen we onszelf en de collega’s (later) veel zoektijd en kunnen we makkelijker archiveren. In deze informatieve animatie krijg je praktische informatie over wat je moet bewaren en waar.

Op de webpagina informatieThuishouding.nl van RDDI kan je nog meer informatie bekijken over het thuiswerken in deze tijden. Er zijn naast de animatie verschillende onderdelen, waaronder een factsheet en veelgestelde vragen met betrekking tot informatie(t)huishouding.
Neem bij vragen of voor informatie over de specifieke regels in jouw organisatie –die kunnen afwijken van het rijksbrede beleid - contact op met je leidinggevende