Gezocht: deelnemers voor leermiddelen actieve openbaarmaking

RDDI ontwikkelt leermiddelen voor actieve openbaarmaking ter ondersteuning van alle overheidsorganisaties. Zodat zij goed aan de slag kunnen met de inspanningsverplichting en verplichte categorieën van de Woo. Zo zijn we onder meer bezig met een infographic en e-learnings. Dit kunnen we niet zonder jouw hulp! We zoeken deelnemers voor de werkgroep. Doe je mee?

Als lid van de werkgroep denk je actief mee met wat er allemaal in de leermiddelen terug moet komen: wat is de behoefte in de praktijk en hoe kunnen we die vertalen naar leermiddelen? Hiervoor zoeken we specifiek naar onderwijskundig adviseurs, adviseurs leren en ontwikkelen en creatievelingen die ervaring hebben met het ontwikkelen van bijvoorbeeld infographics, e-learnings of serious games. Daarnaast zijn we op zoek naar medewerkers uit diverse organisaties die ervaring en inhoudelijke kennis hebben van actief openbaar maken.

We zoeken dus 2 typen deelnemers:

  • Collega’s die ervaring hebben met het ontwikkelen van leermiddelen ter ondersteuning van medewerkers.
  • Collega’s uit diverse organisaties van verschillende grootte en complexiteit met ervaring in actief openbaar maken.

De werkgroep komt 3 tot 5 keer (digitaal) bijelkaar. Gemiddeld 1 keer per maand.

Relatie met de handreiking

Er is al een werkgroep die helpt de handreiking ‘Actief openbaar maken doe je zo!’ te actualiseren. De leermiddelen worden parallel aan dit traject ontwikkeld. In de handreiking wordt dieper ingegaan op de verschillende uitdagingen bij actieve openbaarmaking. Het doel van de leermiddelen is om de beste werkroutines op een laagdrempelige en aantrekkelijke manier te communiceren naar de medewerkers.

Meld je aan!

Help jij ons te komen tot de beste leermiddelen voor actieve openbaarmaking? Aanmelden kan tot 23 mei via openbaarmakingrddi@minocw.nl!