3e consultatieronde Woo-informatiecategorieën: wat werkt voor jou?

Op 14 november gaat een nieuwe informele consultatieronde van start over concept-werkdefinities en hulpmiddelen voor informatiecategorieën uit de Woo. Goed uitgewerkte definities en hulpmiddelen zijn belangrijk. Daarom horen we graag wat werkt voor jou en jouw organisatie! Dus: doe mee!

Dit keer kun je je licht laten schijnen op:

  • de wijze van openbaar maken van convenanten
  • de definitie van en een hulpmiddel bij klachtoordelen

Op het KIA-platform kun je actief vragen stellen en waardevolle feedback geven over deze werkdefinities en ondersteunende hulpmiddelen. Reageren kan tot en met 8 december.

Dit gebeurt met jouw feedback

Op basis van alle feedback worden werkdefinities en hulpmiddelen verder afgestemd en vastgesteld in de stuurgroep PLOOI. De vastgestelde werkdefinities worden op open-overheid.nl geplaatst. De eerste vier werkdefinities zijn in juli vastgesteld en vind je hier. De werkdefinitie van de categorie Convenanten is in oktober vastgesteld en is hier te vinden.

Denk ook mee over de informatiecategorie Beschikkingen

Naast de 3e informele consultatieronde vragen we ook je hulp bij de uitwerking van de uitgebreide en complexe categorie Beschikkingen. Welke uitzonderingen zijn onduidelijk voor jouw organisatie? Waar loop je tegenaan bij deze uitzonderingen? Zijn er binnen jouw organisatie beschikkingen die mogelijk openbaar moeten worden gemaakt onder de Woo, maar waar je over twijfelt of waar je problemen in voorziet?

Laat het ons weten! >