Flitspanelonderzoek ‘Jouw rol in een betrouwbare overheid’ - doe ook mee!

Wat weet jij over goed omgaan met overheidsinformatie? Hoe belangrijk vind je dat? En hoe sla jij je informatie eigenlijk op? Dat en meer willen we graag weten van zoveel mogelijk rijksmedewerkers.

Het doel van het onderzoek is een goed, representatief beeld van hoe het staat met het omgaan met overheidsinformatie en onze gezamenlijke opgave om te komen tot een meer open, transparante en betrouwbare overheid – ook een belangrijk, actueel thema bij de komende verkiezingen en kabinetsformatie. Dat helpt ons richting te geven aan beleid en communicatie en bij het signaleren van verbeterpunten.

Daarvoor vindt nu, in opdracht van RDDI, voor de vierde keer een Flitspanelonderzoek plaats; de resultaten van het derde onderzoek vind je hier. Ook als je niet in het Flitspanel zit, kun je meedoen aan het onderzoek. Graag zelfs! Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en kan tot en met 17 november. Hartelijk dank alvast!

Naar de vragenlijst >