Podcast: De veranderende rol van een informatieprofessional

Het Leerhuis presenteerde in de zomer van 2023,  als onderdeel van de Summerschool, een nieuwe podcastserie, waarin de veranderende rol van informatieprofessionals centraal staat. De serie is een verzameling van persoonlijke verhalen van professionals binnen informatiehuishouding. Zij delen hun ervaringen en inzichten over de evolutie van hun rol door de jaren heen.

Elke aflevering bevat gesprekken en diepgaande discussies met informatieprofessionals. Sommigen komen net kijken in het vak en anderen zijn doorgewinterde experts. Zo hoor je de verhalen van informatieprofessionals bij het Openbaar Ministerie, de Belastingdienst, Rechtbank Gelderland, Rijkswaterstaat, Raad voor de Kinderbescherming, en de kerndepartementen. Welke unieke uitdagingen, dillema’s en kansen komen zij in hun dagelijkse werk tegen?