Informatiehuishouding: De sleutel tot succesvolle AI voor de samenleving

ChatGPT is nu al niet meer weg te denken. Maar wat betekent de komst van ChatGPT voor informatiehuishouding? Zou ChatGPT het proces om informatiehuishouding op orde te krijgen kunnen versnellen? En wat is de toegevoegde waarde van een goede informatiehuishouding voor ChatGPT? We namen de proef op de som en besloten het te vragen aan ChatGPT zelf. Benieuwd naar de (kwaliteit van de) antwoorden? Beoordeel zelf wat ChatGPT teruggeeft op de gestelde vragen en geef je mening in de poll onderaan dit bericht!

ChatGPT aan het werk!

We stellen ChatGPT verschillende vragen over de relatie met informatiehuishouding.

Check de antwoorden waarmee deze chatbot kwam:

We vroegen ChatGPT om een slogan, hier kwam hij mee!

Wat vind jij? Stem mee in de poll!

Wat is de kwaliteit van de informatie die ChatGPT geeft?