Ding mee naar de Od Kwaliteitsaward 2023 Informatiehuishouding

Op 9 mei 2023 reikt vakblad Od de Od Kwaliteitsaward ‘Informatiehuishouding op orde’ uit. Heeft jouw organisatie de kwaliteit van de informatiehuishouding verbeterd? Wil je dit delen met collega's en de buitenwereld? Dan dagen wij je uit om je in te schrijven. Eén ding hebben de deelnemers gemeen: de ambitie om kwaliteit te leveren. De award wordt uitgereikt aan die organisatie die zijn dienstverlening het meest heeft verbeterd en waarvan de resultaten bijdragen aan kwaliteitsverbetering in de informatievoorziening. Alle informatiehuishoudingen bij overheids- en non-profit organisaties kunnen meedingen naar de award!

Download hier de criteria en schrijf je nu in!

Waarom een Od Kwaliteitsaward voor informatiehuishoudingen?

Er is een groeiende behoefte aan kwaliteitsverbetering binnen de informatievoorziening. De huidige wetten en regels stellen nieuwe en hogere eisen aan digitale informatievoorziening bij bedrijven en organisaties. Vakblad Od onderschrijft het belang en wil op deze manier bijdragen aan kwaliteitsverbetering binnen het totale vakgebied.