Met de Kaartenset Actieve openbaarmaking in gesprek

Wij gaan de komende jaren als overheid steeds meer informatie uit eigen beweging publiceren en voor iedereen toegankelijk maken. Actieve openbaarmaking dus. Het gesprek daarover aangaan met elkaar is belangrijk. Met de Kaartenset Actieve openbaarmaking gaat dat vanzelf. Algemeen Directeur en Kwartiermaker OWB-VBR Richard Vielvoije vertelt hoe zijn organisatie de kaartenset actief inzet, zodat collega’s het gesprek voeren over informatiehuishouding.

"Bij I-Interim Rijk zijn wij zeer geholpen met een tool als de digitale kaartenset. Het helpt ons in de trainingen en opleidingen van onze informatiehuishoudingconsultants. En door de Kaartenset Actieve openbaarmaking bij onze wekelijks overleg te gebruiken, komt het gesprek tussen collega’s makkelijk op gang en zodoende weten we beter met ons team wat er verwacht wordt rondom Actieve Openbaarmaking".

Richard Vielvoije, Algemeen Directeur en Kwartiermaker OWB-VBR
 

Ga ook het gesprek aan

Ook het gesprek aangaan over actieve openbaarmaking en informatiehuishouding? Check de kaartenset.