Save the date: Thematiendaagse De gebruiker centraal

Maandag 20 tot en met vrijdag 31 maart organiseert het Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) een rijk gevulde Thematiendaagse. Deze keer staat de gebruiker van archief- en overheidsinformatie in al zijn vormen centraal.

Van microlearnings tot LIVE bijeenkomst

Een Thematiendaagse bomvol activiteiten! Een greep uit het aanbod: webinars over online toegang tot informatie, microlearnings, linked open data en gebruikersonderzoek, een online workshop Customer journey door een’ digitale drakenverslinder’. En een fysieke bijeenkomst over de studiezaal van de toekomst.

Alles over gebruikers laten vinden wat ze zoeken

Overheden werken digitaal, archieven maken digitaal toegankelijk en gebruikers zoeken digitaal. Kunnen zij vinden wat zij zoeken? Weten archieven en overheden wat hun gebruikers willen? Hoe staat het met de inzet van linked open data? En wat betekent dit allemaal voor de fysieke ontmoeting met de gebruiker? In deze Thematiendaagse word je je bewust van hoe je omgaat met gebruikers. En van nieuwe manieren die helpen deze gebruiker beter te leren kennen en te bereiken.

Zet de Thematiendaagse alvast in je agenda

Je vergroot je kennis, je doet inspiratie op en krijgt alle best practises voorgeschoteld in workshops en webinars. Houd voor het volledige programma de agenda van KIA in de gaten. Daar kun je je vanaf eind februari ook aanmelden.