Sluit aan bij INNovember 2022

De hele maand november staat in het teken van het delen van innovatiekennis, -ervaring en know-how tijdens INNovember 2022. Raak in meer dan 50 sessies geïnspireerd door innovatieve verhalen. Leer van elkaar en versterk je netwerk rond specifieke innovaties en technologieën.

Programma

INNovember biedt een erg divers programma aan, zowel live op locatie als online. Zoals de online sessie 'Informatiehuishouding & Innovatie' op 10 november van 13:00 - 15:00 uur. Die sessie wordt verzorgd door Corien Prins (Universiteit van Tilburg en WRR),  Professor Bart van den Hooff (Vrije Universiteit van Amsterdam) en Paul van den Akker (Nationaal Archief).


Wil je meer informatie over INNovember? Bezoek dan de website INNovember 2022.

Doelgroep

INNovember is vooral bedoeld voor alle rijksambtenaren met interesse in innovatie op alle niveaus. Dus niet alleen innovatoren of innovatiemanagers, maar juist ook beleidsmedewerkers, bestuur en faciliterende medewerkers.