Meld je aan voor de masterclass Volwassen Digitale Overheid

Op 23, 24 en 25 mei 2023 verzorgt Stichting Kafkabrigade een masterclass Naar een Volwassen Digitale Overheid met de Burger Centraal. In een afwisselend programma analyseer je praktijkvoorbeelden uit het Nederlandse openbaar bestuur. Je leert de samenhang te zien tussen de wijze van besluitvorming, de wijze van reguleren en inzet van techniek. En samen met mede-cursisten uit alle hoeken van de overheid ontwikkel je een gedeeld referentiekader en reflecteer je aan de hand van een gestructureerd ethisch kader op de patronen die we in de praktijk zien ontstaan.

De masterclass is opgebouwd aan de hand van teaching cases en één managementsimulatie. Teaching cases zijn verhalen uit de praktijk die uitnodigen tot oordeelsvorming. In elk blok wordt de theorie uit het cursusboek toegepast op een concreet probleem. De driedaagse masterclass wordt gehouden op de Veluwe. Kijk voor meer informatie, kosten en aanmelden op de website van de Kafkabrigade