Maak kennis met informatieprofessionals

Binnen de rijksoverheid werken verschillende informatieprofessionals elke dag aan een open en transparante informatiehuishouding. Maar wat doet een informatieprofessional eigenlijk? Op donderdag 15 september kun jij kennis maken met verschillende informatieprofessionals.

Vergroot afbeelding Een vrouw aan een bureau met een computer. Zij kijkt op haar telefoon.
Beeld: ©Unsplash

Tijdens het online event Informatiemanagement@Rijksoverheid vertellen medewerkers van verschillende rijksorganisaties jou meer over de inhoud van het werk, de impact die je kan maken en welke doorgroeimogelijkheden je hebt.

Sluit ook digitaal aan bij de rondetafelgesprekken en stel je vragen aan bijvoorbeeld Eric Kokke, projectleider Rijksprogramma Duurzaam Digitale Informatiehuishouding (Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap). Of aan Jan Rooijmans, teammanager advies informatievoorziening Rooijmans (ministerie van Justitie en Veiligheid) of Patricia Moeskops (senior informatieadviseur bij Doc-Direkt).

Je kunt je aanmelden op www.werkenvoornederland.nl [link naar aanmeldpagina]. Daar vind je ook het hele programma.

Datum: 15 september 2022
Tijd: 15:30 - 17:00 uur
Locatie: Online via een link die je na aanmelding ontvangt