Extra data KWIV-Roadshow: meld je nu aan!

De digitale KWIV Roadshow is wegens succes verlengd tot eind maart. Komende weken organiseert het programma Versterking HR-ICT opnieuw op verschillende dagen en tijden een online presentatie over het KWIV (Kwaliteitsraamwerk Informatievoorziening).

In de presentatie van een uur word je onder meer meegenomen in de toegevoegde waarde van het KWIV, het KWIV als instrument en het implementatietraject.

De presentatie wordt gegeven door organisatieadviseurs van UBR| Organisatie-inrichting. UBR biedt ook ondersteuning bij de implementatie van het KWIV en er zijn trainingsmodules om het KWIV eigen te maken en te leren werken met de KWIV-profielen.

Het KWIV is een aanvulling op het Functiegebouw Rijk (FGR) en zorgt voor uniforme competentie- en kennisprofielen voor alle IV-professionals binnen de Rijksoverheid. Dit biedt houvast bij werving, selectie en professionele ontwikkeling (I-vakmanschap) en geeft organisaties beter zicht op hun eigen I-professionals en eventuele (dreigende) tekorten van bepaalde I-expertises.

Meer weten over het KWIV? Meld je nu aan voor één van onderstaande data. Stuur een email naar kwiv@rijksoverheid.nl met de datum waarop je wilt deelnemen. Je ontvangt dan de uitnodigingslink.

  • Donderdag 10-2 15:00-16:00 uur
  • Maandag 21-2 14:00-15:00 uur
  • Donderdag 10-3 10:00-11:00 uur
  • Dinsdag 22-3 13:00-14:00 uur

Eerst meer lezen? Bekijk dan de brochure KWIV. Of bekijk het KWIV op de website van Functiegebouw Rijk.