Doe je mee met de ontwikkelcoalitie?

Om de informatiehuishouding op orde te krijgen, investeren we in goed opgeleide Rijksmedewerkers, professionals binnen informatiebeheer en leidinggevenden. Wat moeten we weten over werken met overheidsinformatie? Welk gedrag hoort daarbij? En wat moeten we daarvoor kunnen? Het afgelopen jaar hebben we in samenwerking met verschillende organisaties een mooie start gemaakt door te werken aan een podcast, cursussen, werkateliers en e-learnings.

Het is voor ons belangrijk om onze leerproducten te blijven verbeteren, daarbij vinden we de mening van de deelnemer uiteraard erg belangrijk. In het nieuwe jaar willen we meerdere leeroplossingen ontwikkelen voor het werken met overheidsinformatie. Hoe doe je dat in je eigen werk? Waar loop je tegenaan? Welke oplossingen zie je?

In de ontwikkelcoalitie denken we samen na over leeroplossingen voor de rijksmedewerker en leidinggevende. Wil je meedoen met de ontwikkelcoalitie en meedenken over de producten? Meld je dan direct aan door een mail te sturen.