Luistertip: Podcast Over Informatie Gesproken deel 1: Coalitievorming, waarom we het samen moeten doen

Informatie is een onmisbare grondstof in onze digitale samenleving. Deze eerste aflevering van een serie van zes podcasts, gaat over de noodzaak van een goede informatiehuishouding. Larissa Zegveld, directeur KennisNet en voorzitter Standaardisatie, gaat in gesprek met Jacqueline Rutjens (RDDI), Lousewies van der Laan (Transparancy International Nederland) en Eppo van Nispen (Beeld & Geluid), op weg naar een maatschappelijke coalitie Over Informatie Gesproken

Deze podcast is te beluisteren via SoundCloud.

Podcastserie Over Informatie Gesproken

De podcastserie Over Informatie Gesproken is een initiatief van het Rijksprogramma voor Duurzaam Digitale Informatiehuishouding (RDDI) en iBestuur.

Heb je de vorige podcast(s) gemist? Die vind je terug in ons overzicht.