Druk bezig met Open op orde? Deel je kennis en ervaringen of stel vragen aan de community

De community van informatieprofessionals krijgt steeds meer vorm. Op het  Kennisnetwerk Informatie en Archief (KIA) is nu ook een aparte pagina ingericht voor ambtenaren die zich met dit dossier bezig houden. Je vind er de algemene groep ‘Open op Orde’ met interessante updates, discussies, relevante documenten en collega’s binnen het Rijk om mee van gedachten te wisselen of vragen aan te kunnen stellen.

Daarnaast zijn er op dit moment ook twee specifieke groepen gecreëerd, een voor e-mailarchivering en een voor sociale media archivering. Doel hier is om de IHH-professionals direct te ondersteunen in het implementatietraject met een community.

Meer weten?

Neem contact op met onze communitymanager Inge Baars.