SmartHumanity TV by the KNVI

Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals (KNVI) - special met Jacqueline Rutjens

Jacqueline Rutjens is te zien in SmartHumanity TV by the KNVI! Ga in de tijdbalk naar 9:25:44 om Jacqueline te zien in een praatprogramma over de digitale transformatie. Te gast zijn André Plat (Od-redactie), onze directeur Jaqueline Rutjens (Directeur Rijksprogramma Duurzaam Digitale Informatiehuishouding) en Tom Dalderup (KNVI-bestuurslid en interim-manager op het gebied van mens en technologie).

KNVI, de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals, is in Nederland hét platform voor Professionals in Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening. Informatie speelt een leidende rol speelt in de ontwikkeling van mens en maatschappij.  Het KNVI's taak is dan ook om de ontwikkeling van informatieprofessionals te bevorderen, door samen te werken, te faciliteren, elkaar te ontmoeten, focus aan te brengen en voorop te lopen.