Expert datagedreven werken keynote speaker startbijeenkomst MJP 25 april

Daan van Beek is auteur van managementboeken als 'Sturen naar een intelligente overheid, oprichter van de Passionned Group en expert op het gebied van datagedreven werken bij de overheid. Hij houdt hierover op 25 april aanstaande bij OCW een lezing tijdens de startbijeenkomst MJP, georganiseerd door RDDI.

©Passioned Group
Daan van Beek

Zijn passie is organisaties slimmer laten werken. Daarvoor wordt data nog veel te weinig doelbewust ingezet om te innoveren en continu te verbeteren. Want data is in de visie van Daan dé nieuwe olie en informatie de zuurstof van ieders organisatie, waarbij informatiehuishouding ook van groot belang is. Het slim benutten van data kan alles op z’n kop zetten en business modellen doen kantelen.

Meld je aan voor de bijeenkomst Meerjarenplan Rijk op 25 april (12.00-17.00 uur)  aanstaande bij OCW om Daans inspirerende verhaal te horen!