Kennisbijeenkomst Webarchivering binnen de Rijksoverheid op 17 april

Om te komen tot een Rijksbrede centrale voorziening voor Webarchivering is de Dienst Publiek en Communicatie (DPC van het Ministerie van Algemene Zaken) voornemens een aanbestedingstraject uit te voeren. Met deze voorziening kunnen organisaties binnen de Rijksoverheid voldoen aan de verplichtingen die voortvloeien uit de Archiefwet.

Om de collega’s die te maken hebben met webarchivering op de werkvloer goed te informeren over de komende ontwikkelingen, organiseert DPC op 17 april een kennisbijeenkomst. In een kleine setting krijg je antwoord op vragen als:

  • Wat is webarchivering
  • Waarom moeten we met webarchivering aan de slag
  • Hoe gaan we dit als Rijksoverheid doen?

Meld je aan tot 15 april

Je bent van harte welkom om deze kennisbijeenkomst bij te wonen op woensdag 17 april (14:45 - 16:00 uur) op locatie Buitenhof 34. Je kan je tot uiterlijk 15 april aanstaande aanmelden op het volgende adres: dpc@minaz.nl
 
Mochten er binnen je organisatie collega’s zijn die ook aan willen (of moeten) schuiven, dan kunnen deze collega’s zich ook aanmelden via het bovenstaande e-mailadres. Er is beperkt plek, maar bij veel belangstelling zal DPC deze bijeenkomst nog een keer organiseren.