Meet up RaI over E-mailarchivering 4 december

Op 4 december a.s. vindt er weer een Meet up plaats vanuit het Programma Rijk aan Informatie (RaI), dit keer over het onderwerp E-mailarchivering. Het project E-mailarchivering onder RaI richt zich op het veiligstellen van e-mail binnen het Rijk.

Inhoud en nadere informatie

De sprekers informeren de aanwezigen onder andere over de Handreiking 'Bewaren van e-mails Rijksoverheid' en we gaan op interactieve en creatieve wijze aan de slag om op te halen wat er rond het onderwerp leeft in het veld.

Wanneer: 4 december 2018, inloop vanaf 13.30 uur en het programma zelf loopt van 14.00 tot 16.30 uur, met aansluitend een netwerkborrel

Waar: de Glazen Zaal, Prinsessegracht 26 te Den Haag

De bijeenkomst is vol, maar ben je geinteresseerd in een plek op de wachtlijst, mail dan naar: m.a.w.lelivelt@minocw.nl.