15 oktober Logius Roadshow 2024

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie De Rijtuigenloods

Piet Mondriaanplein 61, Amersfoort

Zet in mijn agenda

Tijdens deze Roadshow hoor je alles over de nieuwste ontwikkelingen binnen de dienstverlening van Logius. Naast kennisdeling is er ook ruimte voor interactie en samenwerking. Het thema dit jaar: Een overheidsbeleving: de digitale weg vooruit. 

In een tijd waarin de wereld steeds digitaler wordt, staat de overheid voor een grote uitdaging: de digitale transformatie omarmen en zo met elkaar de weg vooruit vinden. 

Dit betekent dat we ons moeten inzetten voor een toekomst waarin de digitale snelweg ons verbindt en de overheid ervaren wordt als betrouwbare, transparante en toegankelijke partner voor alle burgers en bedrijven. Omdat ze een efficiënte ervaring krijgen waarbij ze direct geholpen worden, zonder doorverwezen te worden tussen verschillende instanties, en waarbij iedereen gelijke toegang heeft tot digitale middelen en diensten. Ofwel: gemakkelijk, veilig en efficiënt zaken doen met de overheid voor burgers en bedrijven.

Lees meer >

Break-out sessies

Tijdens de roadshow zijn er verschillende break-out sessies waarin dieper wordt ingegaan op specifieke onderwerpen. Op deze pagina staat een uitgebreide uitleg over wat je van de break-out sessies kunt verwachten.

Meld je aan voor de Roadshow >