19 juni CIO-dag 2024

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Theater Amare, Den Haag

Zet in mijn agenda

Hoe werken we als overheid digitaal veilig? Hoe kunnen algoritmes helpen bij ons werk? Wat betekent I-vakmanschap voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken? Hoe benutten we de kracht van nieuw talent, zoals mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, voor het I-domein van de overheid? Dat en meer komt aan de orde op de CIO-dag 2024 voor CIO's, CTO's, CISO's en I-adviseurs.

De CIO-dag is een middag vol interactie met boeiende en deskundige sprekers, kennissessies en workshops. Over onderwerpen zoals kunstmatige intelligentie, informatiebeveiliging, groene ICT en het benutten van nieuw talent, denk bijvoorbeeld aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. 

Bekijk het programma, de sprekers en de verschillende sessies. Dé ontmoetingsplek tijden de CIO-dag 2024 is het Experience-plein. Aanmelden voor de CIO-dag 2024 kan hier.