18 april Demo Donderdag: Tijd voor tijdlijnen – samenhang aanbrengen in losse verzamelingen data

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd
  • Locatie Nationaal Archief

Het Nationaal Archief is gevestigd op het Prins Willem-Alexanderhof 20 in Den Haag en is vrij toegankelijk. Er is geen Rijkspas nodig om aan te sluiten bij de borrel. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Zet in mijn agenda

Let op: nieuwe datum!

Te gast bij deze Demo Donderdag is Max Muller. Max doet onderzoek bij het Nationaal Archief naar de toepassingen van process mining bij het verzamelen van informatie voor onder meer Woo-verzoeken. Hoe breng je samenhang aan in losse verzamelingen data? Tijd voor tijdlijnen!

Vergroot afbeelding
Beeld: ©RDDI

Aanmelden voor de Demo Donderdag kan door een mailtje te sturen naar Pepijn van Houdt, p.h.vanhoudt@minocw.nl o.v.v. Aanmelding Demo Donderdag. Ben je eerder al eens uitgenodigd voor de Demo Donderdag? Dan ontvang je nu automatisch weer een uitnodiging.