28 september Webinar van Leerhuis Informatiehuishouding & VNG met hoogleraar Gerrit-Jan Zwenne

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Digitaal

Aanmelden kan door het formulier in te vullen onderaan deze pagina. De link om het webinar te volgen ontvang je voorafgaand aan het webinar. Heb je nog een vraag hierover, neem dan contact op via leerhuisihh@minocw.nl

Welke uitdagingen doen zich voor bij het balanceren van openbaarheid en privacywetgeving bij de toegang tot gearchiveerde informatie? Kunnen technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI) invloed hebben op de manier waarop we omgaan met informatie en privacy? En hoe zit het met verantwoordelijkheid en zeggenschap? Deze en nog veel meer vragen zullen aan bod komen tijdens het webinar. 

In dit webinar van 28 september hebben we niemand minder dan Gerrit-Jan Zwenne als keynote spreker. Hij neemt ons mee in de wereld van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de raakvlakken met de archiefwet. 

Over Gerrit-Jan Zwenne

Gerrit-Jan Zwenne is hoogleraar recht en de informatiemaatschappij aan de Universiteit Leiden en is verbonden aan eLaw@Leiden, het onderzoekscentrum voor recht en digitale technologie. Daarnaast is hij advocaat bij Pels Ricken & Droogleever Fortuijn in Den Haag. 

Webinarreeks Leerhuis samen met VNG

Het Leerhuis Informatiehuishouding van de RDDI organiseert samen met VNG, elke laatste donderdag van de maand een webinar rondom een actueel thema met betrekking tot informatiehuishouding. 

Aanmelden voor het webinar

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)