29 juni Webinar Leerhuis Informatiehuishouding met VNG over Microsoft 365

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Digitaal

Aanmelden kan door het formulier in te vullen onderaan deze pagina. De link om het webinar te volgen ontvang je voorafgaand aan het webinar. Heb je nog een vraag hierover, neem dan contact op via leerhuisihh@minocw.nl

Het Leerhuis Informatiehuishouding van de RDDI organiseert samen met VNG, elke laatste donderdag van de maand een webinar rondom een actueel thema met betrekking tot informatiehuishouding. Het volgende webinar van deze webinarreeks vindt plaats op donderdag 29 juni en heeft als thema Microsoft 365. Onze spreker Eric Burger neemt ons daarin mee. Hij is expert op het gebied van Microsoft 365, recordmanagement en governance.

Microsoft 365 wordt door steeds meer organisaties ingezet als middel voor samenwerking en kennisdeling. Het kent daarbij bijzonder veel mogelijkheden, zeker in combinatie met de uiteenlopende applicaties binnen Microsoft 365. Het is cruciaal dat je in het begin van de Microsoft 365-uitrol stilstaat bij de strategie, visie, doelstellingen en implementatieaanpak. Er zijn namelijk heel wat keuzes te maken voordat Microsoft 365 geïmplementeerd kan worden. Een nieuwe situatie die vraagt om een nieuwe vorm van beheer en afstemming.

Eric Burger gaat een aantal strategieën met je delen om het reverse engineering proces in goede banen te leiden.

-

15/06: Let op, vol = vol. Wij hebben voor dit webinar een grote, maar beperkte, plekken voor deelnemers beschikbaar dus meld je snel aan als je erbij wilt zijn!

20/06: Gezien de grote interesse voor dit webinar zijn er nog maar enkele plekken beschikbaar.

22/06: Wij hebben het maximaal aantal deelnemers bereikt. Je kan je nog steeds aanmelden maar zetten je op de wachtlijst, bij afmeldingen sturen we je alsnog de uitnodiging!

Aanmelden voor het webinar

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)