17 oktober Masterclass Actieve openbaarmaking voor leidinggevenden schaal 12 t/m 15

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De Masterclass Actieve openbaarmaking voor leidinggevenden van schaal 12 t/m 15 wordt georganiseerd door het Leerhuis Informatiehuishouding.

Sinds de inwerkingtreding van de Wet open overheid op 1 mei 2022 is het thema Actieve openbaarmaking extra urgent. Tijdens deze masterclass voer je het gesprek over wat dat betekent voor je werk en je rol als leidinggevende.

Schrijf je nu in

Voor deze masterclass voor leidinggevenden in schaal 12 t/m 15 kun je je nu niet meer aanmelden. Deze masterclass zit wegens grote interesse vol. Stuur een mailtje naar leerhuisihh@minocw.nl als je op de wachtlijst wilt komen.