08 december Guiding the Future: lancering van Future Lab Field Guide

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Barcelona- en Lissabonzaal in de toren van OCW

Rijnstraat 50
2515 XP Den Haag

Ben je benieuwd naar verschillende perspectieven rondom de manier waarop we invulling willen geven aan de informatiehuishouding van de toekomst? Voor de lancering van het nieuwste product van het RDDI-project Future Lab organiseren we een event waar informatieprofessionals en rijksmedewerkers van harte welkom zijn. Neem deel in het vormgeven van de toekomst van de informatiehuishouding van het Rijk!

Met trots lanceert het RDDI-project Future Lab op donderdag 8 december het meest recente werk: de Future Lab Field Guide! We vieren dat graag met jou door je gids te zijn bij het verkennen van de toekomst van de informatiehuishouding. Daarom toveren we voor het event ‘Guiding the Future’ de Barcelona- en Lissabonzaal in de toren van OCW om in een omgeving die je prikkelt om na te denken over de toekomst.

De Future Lab Field Guide is het werkboek om zelf de theorie uit de toekomstverkenning “De informatiehuishouding van het Rijk in 2030” te vertalen naar je eigen praktijk. Naast de onthulling en overhandiging van de field guide zetten we de ruimte in voor een lezing, optreden, kennismaking, workshop, expositie en een borrel.

Dus wil je bijdragen aan de vormgeving van een toekomstbestendige informatiehuishouding of ben je simpelweg benieuwd naar de toekomst? Blok dan donderdag 8 december om 14.00 in je agenda en meld je aan door een e-mail te sturen naar Nasira Mezgouti, via n.mezgouti@minocw.nl o.v.v. "Aanmelden Guiding the Future".