01 november INNOvember 2022

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum -
  • Tijd
  • Locatie Hybride

Kijk per sessie hoe jij kunt aansluiten.

Zet in mijn agenda

INNOvember 2022 draait het om het uitwisselen van innovatieve ideeën, tips en tricks, geïnspireerd raken door innovatieve verhalen, leren van elkaar en om het versterken van de netwerken rond specifieke innovaties en technologieën. En dat een hele maand lang!

INNOvember 2022 heeft in de hele maand november een breed programma, met een hybride Openingsevent op 1 november en het Slotevent op woensdag 30 november. INNovember verbindt de events met vele verschillende sessies op alle doordeweekse dagen.

Je kunt je inschrijven bij meer dan 50 sessies. Sommigen zijn locatie, maar de meesten vinden digitaal plaats.

Programma

Bekijk het programma met de verschillende sessies. Zoals de online sessie 'Informatiehuishouding & Innovatie' op 10 november van 13:45 - 15:00 uur. Die sessie wordt verzorgd door Corien Prins (Universiteit van Tilburg en WRR),  Professor Bart van den Hooff (Vrije Universiteit van Amsterdam) en Paul van den Akker (Nationaal Archief).

Doelgroep

INNOvember wordt primair georganiseerd voor alle rijksambtenaren met interesse in innovatie op alle niveaus. Niet alleen innovatoren of innovatiemanagers, maar juist ook beleidsmedewerkers, bestuur en faciliterende medewerkers.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de website INNovember 2022