18 oktober Werksessie Woo-verzoeken en informatiehuishouding voor leidinggevenden

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Zet in mijn agenda

In samenwerking met ICTU organiseert RDDI werksessies over de informatiehuishouding onder het behandelen van Woo-verzoeken. De werksessies zijn bedoeld voor (uitsluitend) leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor (verbetering van) het Woo-proces binnen hun organisatie.

Tijdens deze werksessie reflecteren we op interactieve wijze op de grootste uitdagingen in het aansturen van het Woo-proces. Ook verkennen we hoe dit  proces binnen de wettelijke termijn uit te voeren is en bespreken we welke behoefte er is aan ondersteuning van je leidinggevende, collega’s en/ of hulptooling. Dat laatste is in een aparte werksessie met medewerkers opgehaald die bij het Woo-proces zijn betrokken.

Doelgroep

Leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor (verbetering van) het Woo-proces (het behandelen van Woo-verzoeken( binnen hun organisatie. Meld je aan voor de werksessie die bestemd is voor jouw doelgroep en deel de uitnodiging met jouw collega's.

Aanmeldformulier werksessie Woo-verzoeken en informatiehuishouding 18 oktober

De werksessie is bedoeld voor leidinggevenden die verantwoordelijk zijn voor (verbetering van) het Woo-proces binnen hun organisatie.
Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)