11 oktober Werksessie Woo-verzoeken en informatiehuishouding voor Woo-functionarissen en informatieprofessionals

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Zet in mijn agenda

In samenwerking met ICTU organiseert RDDI werksessies over de informatiehuishouding over het behandelen van Woo-verzoeken. De werksessies zijn bedoeld voor Woo-functionarissen, Woo-coördinatoren en informatieprofessionals of -projectleiders bij de Rijksoverheid die zich bezighouden met (verbetering van de aanpak van) Woo-verzoeken, bijvoorbeeld als onderdeel van het actieplan Open op Orde.

Tijdens deze eerste werksessie zoomen we op interactieve wijze in op de belangrijkste dilemma’s of vraagstukken op het snijvlak van informatiehuishouding en het Woo-proces. Ook verkennen we hoe dit proces binnen de wettelijke termijn uit te voeren is en bespreken we welke behoefte er is aan ondersteuning van je leidinggevende, collega’s en/of hulptooling.

Doelgroep

Woo-functionarissen, Woo-coördinatoren en informatieprofessionals of -projectleiders bij de Rijksoverheid die zich bezighouden met (verbetering van de aanpak van) Woo-verzoeken, bijvoorbeeld als onderdeel van het actieplan Open op Orde.

Meld je aan voor de werksessie bestemd voor jouw doelgroep en deel de uitnodiging met jouw collega's.

Aanmeldformulier werksessie Woo-verzoeken en informatiehuishouding 11 oktober

Informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens

Wij gebruiken uw gegevens om uw vraag te beantwoorden, waarna ze vernietigd worden. Uw informatie wordt niet met derden gedeeld.

Akkoordverklaring(verplicht)