17 juni Slotconferentie - Wet open overheid: Game changer voor openbaar bestuur en burger?

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie LocHal, Tilburg

Op vrijdag 17 juni 2022 organiseert de NWO-MVI onderzoeksgroep Citizen Friendly Data Communication van Tilburg Law School een congres in de LocHal in Tilburg over de Wet open overheid (Woo). Dit congres is gratis bij te wonen. 

Tijdens dit congres willen we professionals en onderzoekers met elkaar verbinden en vanuit verschillende expertises de impact van de Wet open overheid belichten. Dit congres combineert daartoe de juridische invalshoek van de Wet open overheid met andere perspectieven, onder meer op het terrein van bestuurskunde, informatievisualisatie en data science. Bovendien verbindt het congres inzichten uit de wetenschap met ervaringen en verwachtingen vanuit de praktijk.

Op het ochtendprogramma staat een keynote van Jonathan Gray (Engelstalig) en een gesprek met Arre Zuurmond (Nederlandstalig). Na de lunch worden er twee rondes van drie parallelle workshops georganiseerd in verschillende thematische tracks.

Aanmelden voor het congres via deze link.