20 mei Start training Microsoft 365 / Sharepoint en informatiebeheer

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Klassikaal (online via Webex)

De functionaliteiten van SharePoint Online in Microsoft 365 worden voortdurend aangepast en verbeterd. Bij het digitaal werken en archiveren bieden deze functionaliteiten veel mogelijkheden, maar zonder zorgvuldige inrichting wordt SharePoint een onbeheersbaar platform. Consistentie in regels, processen en gedrag van het beheer zorgen voor de noodzakelijke efficiency en beheersbaarheid. Als recordsmanager of adviseur, of in een vergelijkbare functie, kun je al vanaf het moment waarop de informatie-architectuur wordt ontworpen een belangrijke adviserende rol vervullen.

Meer informatie over deze training vind je in het Leerhuis.

Vol = vol dus meld je snel aan! Aanmelden kan via leerhuisihh@minocw.nl.