17 mei Start training marketing voor informatieprofessionals

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Klassikaal (online via Webex)

Informatiebeheer heeft veel te bieden voor jouw afdeling of organisatieonderdeel. Maar weet iedereen dat wel? Zijn je collega’s op de hoogte van het aanbod van producten en diensten? Kennen zij jouw toegevoegde waarde? In tijden van verandering is het van belang dat al je (potentiële) klanten/gebruikers en andere belanghebbenden weten wat informatiebeheer kan bieden. Leer hoe je marketing en communicatie in kunt zetten om op de juiste manier onder de aandacht te komen en zo je doelen te bereiken.

Resultaat: Na afloop van dit onderdeel is de deelnemer in staat om de toegevoegde waarde van zijn informatieproducten -en diensten op de juiste wijze aan de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen met een verbeterde positie binnen de organisatie tot gevolg.

Meer informatie over deze training vind je in het Leerhuis.

Vol = vol, dus meld je snel aan! Aanmelden kan via leerhuisihh@minocw.nl