11 april Heerlijk, helder, transparant! Actieve openbaarmaking: in gesprek over de praktijk

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Open overheid dringt door in onze dagelijkse praktijk. Het bieden van meer openheid van zaken geeft ons de kans om onze professionaliteit aan de buitenwereld te laten zien. Welke afwegingen zijn gemaakt en welke risico’s zijn tijdens de beleidsvoorbereiding benoemd?

Naast een kans is deze nieuwe openheid natuurlijk ook spannend, want je geeft jezelf bloot. Hoe werkt dit in de praktijk en wat doet dit met jou als ambtenaar en professional? Is dit een dilemma en zo ja hoe gaan we hier mee om? Praat erover mee en leer van ervaringen in één van de twee dialoogsessies. Met een actieve rol van Abigail Norville (pSG VWS), Arre Zuurmond (Regeringscommissaris Informatiehuishouding), Hillie Beentjes (pSG IenW) en praktijkervaringen van collega’s door IenW, BZK, OCW en VWS.

Doe mee en werk aan een bruisend ambtelijk vakmanschap!

Aanmelden

Deze dialoogsessie vindt plaats in het kader van de Week van de Samenwerking (11 t/m 15 april). Wil je je direct aanmelden voor één van de twee dialoogsessies? Dat kan via dit formulier! Het volledige programma van de Week van de Samenwerking vind je op het rijksportaal. Daar vind je alle informatie over de verschillende sessies, lezingen en workshops.